- Det känns givetvis otroligt positivt och roligt att Energimyndigheten beviljade vår ansökan och att vi nu tillsammans med 25 företag, akademi och offentlig sektor ska driva klustret till slutet av 2025, säger Maria Malmkvist, vd för Energigas Sverige.

Ett första steg är ju givetvis att anställa en projektledare, och nu har vi det glädjande beskedet att Johan Laurell börjar hos oss i mitten av maj.

- Vi är väldigt glada att Johan kommer tillbaka till oss. Det känns oerhört tryggt och bra att han blir den som ska leda BioGenGas. Förutom att vara en mycket kompetent projektledare så är han dessutom en riktig glädjespridare och uppskattad kollega, menar Anna Wallentin, avdelningschef Energigas Sverige.

Många av er i gasbranschen känner Johan sedan tidigare då han var projektledare för Drive LBG. Om vi känner honom rätt har han redan massor med idéer om vad han vill åstadkomma tillsammans med alla i klustret. Det finns plats för flera aktörer att delta så välkomna att höra av er till maria.malmkvist@energigas.se om ni vill veta mera.