Som utställare får du tillgång till eventet (en deltagaravgift ingår i paketpriset nedan) och ni får utforma en digital monter som bemannas av er. I montern kan ni välkomna Gasdagarnas deltagare och chatta med dem i text och/eller video. Nedan finns ett exempel på hur en utställarmonter kan se ut i konferensverktyget Jirango.

Den virtuella montern kan fyllas med:

  • Organisationslogotyp, (högupplöst jpeg alt. eps format)
  • Informationstext
  • Det går att bädda in en video i montern (som ligger i original på exempelvis Youtube). Man kan även länka till ytterligare videor i länklista.
  • Nedladdningsbart material (PDF)
  • Länkar till externa webbsidor
  • Representanter som kommer att ”bemanna” er virtuella monter (som i montern kan synas med namn, befattning, kort presentation och bild)

I er monter, som kan bemannas av en eller flera representanter från er organisation, ser ni i realtid vilka personer som besöker den och kan besvara frågor från besökare. Ni kan interagera med mötesdeltagare genom chatt eller videomöte och mötesdeltagarna har tillgång till det material ni har laddat upp. Efter Gasdagarna kan ni få tillgång till besöksstatistik som exporteras i excelformat.

Moderatorerna kommer kontinuerligt under Gasdagarna uppmuntra deltagarna att besöka utställningen och vi kommer även att uppmana till det i vårt program. Vi kommer att lista alla utställare i all vår kommunikation inför konferensen.
Under Gasdagarna kommer vi även att länka till utställarna från konferensens huvudsida.

Anmälda utställare

Utställaravgifter båda dagarna - medlemmar

  • 6 000 SEK ex moms, monteravgift inkl. 1 deltagare som får en personlig länk vilket ger tillträde till hela Gasdagarna. (Flera personer kan dela på monternärvaron men 1 person får en personlig länk till eventet)
  • 4 500 SEK ex moms, kostnad för ytterligare deltagare utöver den som ingår

Utställaravgifter båda dagarna – ej medlemmar

  • 7 000 SEK ex moms, monteravgift inkl. 1 deltagare som får en personlig länk vilket ger tillträde till hela Gasdagarna. (Flera personer kan dela på monternärvaron men 1 person får en personlig länk till eventet)
  • 5 500 SEK ex moms, kostnad för ytterligare deltagare utöver den som ingår

I samarbete med Jirango, som tillhandahåller plattformen, kommer vi att ha en demo av montern i god tid innan Gasdagarna, för alla anmälda utställare. Ni kommer även att ha tillgång till support från det ni har tillgång till era montrar och under genomförande.

FAQ för utställare:
https://jirango.com/cms/p/2d

Om ni har frågor om montern och hur det kommer att fungera, kontakta Linda Carstens
Mobil: 0709-22 88 54

Sista anmälan är den 12 maj 2021.

Hoppas vi ses på Gasdagarna 2021!

Välkomna!