Den 14:maj är det dags för nästa träff med nätverket Unga i Gasen. Vi kommer denna gång att vara i Helsingborg där två studiebesök är inplanerade, först på Zoégas och därefter på Kemira. Vi träffas på Helsingborg central klockan 12.40 och beger oss sedan i gemensam trupp till Zoégas kafferosteri där vi kommer att få lära oss lite mer om deras kaffe och hur de använder gas i sin produktion. Därefter åker vi vidare till Kemira som använder gas både som värmekälla och som råvara till kemiska produkter. Dagen avslutas sedan med gemensam middag vid 18.00-tiden.

Nätverksträffen är kostnadsfri och öppen för alla som är med i nätverket Unga i Gasen. För att anmäla dig fyll i formuläret nedan.

Unga i Gasen är ett nätverk för alla under 35 som på något sätt arbetar med gas. Syftet med nätverket är att skapa nya kontakter och få en bredare inblick i varandras verksamheter och därmed en bättre förståelse för gasbranschen som helhet. Om du vill gå med i nätverket är det bara att skicka ett mail till fredrik.svensson@energigas.se med dina kontaktuppgifter så lägger jag till dig. Vill du anmäla dig till träffen i Helsingborg behöver du sedan inte invänta svar utan kan anmäla dig till den direkt.

Om du vill gå på Gasdagarna måste du anmäla dig separat till det här.

Anmälan