Gasdagarna 2015 - Jubileumsdagarna!

Gasdagarna 2015

Gasdagarna 2015 blev två riktiga jubileumsdagar! Tack alla medverkande för att ni var med och gjorde dagarna speciella. Nedan kan du ta del av både presentationer, bilder och vår film.

Tid: onsdag 27 maj - torsdag 28 maj
Plats: Slagthuset, Malmö
Adress: Jörgen Kocksgatan 7A, Malmö (Karta)

’Vilken fest!’ ’Två fantastisk bra dagar!’ ’Hur toppar ni detta nästa år?’ Lovorden var många från flera av de närmare 400 deltagarna vid årets Gasdagar med 100-årsjubileum.

Malmö och det historiska Slagthuset stod som värd denna gång och utgjorde en bra inramning till de två dagarna fyllda med seminarier, nätverkande, diskussioner och inte minst en guldkantad fest.

En film om svensk gashistoria från 1800-talets mitt till idag fick inleda Gasdagarna och gav åhörarna en upplevelse av att vara med om någonting stort. I stora Teatersalongen hölls de gemensamma sessionerna och såväl tidigare statsminister Göran Persson som E.ONs Sverigechef Jonas Abrahamsson, LKABs koncernchef Lars-Eric Aaro och statssekreterare Nils Vikmång med flera, gav en ljus bild av gasens roll idag och möjligheter framöver.

De två dagarnas parallella sessioner berörde i vanlig ordning hela gasmarknadens bredd; allt från industri, sjöfart, teknik, säkerhet, framtida lösningar, styrmedel och EU-frågor. Allvarliga ämnen blandades med en hel del skratt.

Århundrades gasfest blev ett riktigt jubileumskalas. Sång och tal ackompanjerades av en historisk låtkavalkad från underhållarna på scen tillsammans med god mat och dryck.

Energigas Sveriges 100-årskalas blev verkligen en oförglömlig upplevelse. Kanske svår att toppa nästa år men bara den som är med där, kommer att kunna avgöra det. Så välkomna även nästa år! 

Presentationer - Dag 1 och Dag 2

Programmet - ladda ner programmet här

Utställarlista - klicka vidare här

 
Länk till fotoalbum.Texten uppdaterad 23 jun 2015

Kontaktperson

Linda Carstens
08-692 18 43
e-post till Linda

Kontaktperson

Maria Annerdal
Maria Annerdal
08-692 18 48
070-337 44 52
e-post till Maria

Bli medlem

Energigas Sverige är en medlemsfinansierad branschorganisation som arbetar för en ökad användning av energigas.

Ju fler vi är, desto starkare blir vårt inflytande!
Läs mer om medlemskap

Energigas Sverige  Box 49134 100 29 Stockholm Tel 08-692 18 40  info@energigas.se